Senioren burgers Commewijne verwend met kerstdiner

ruim 300 personen
ruim 300Ruim 300 personen, onder wie ongeveer 250 senioren burgers van Commewijne, zijn zaterdagavond 13 december tijdens een kerstdiner verwend met lekker eten en sprankelende muzikale optredens. Zij hebben ook een levensmiddelenpakket in ontvangst mogen nemen.
Bolik Dahan, Enrique Ralim en Jogaman waren enkele attracties waarvan de zestigplussers én de jongeren konden genieten. Sommige senioren burgers vonden het erg leuk om elkaar na een heel lange tijd weer te zien onder deze prettige omstandigheden.
Ingrid Karta-Bink, voormalig districtscommissaris van Commewijne, is samen met haar gezin de motor achter dit initiatief: “De bedoeling is dat we terug geven. Iedereen heeft het erg druk, maar je moet wel tijd maken om te geven. Niet omdat je veel hebt, maar we moeten leren om dat kleine beetje dat we hebben, te delen. Van huis uit heb ik geleerd dat we elkaar moeten liefhebben en helpen. December, dat staat bekend als een feestmaand, is een uitstekende gelegenheid om deze zestigplussers bij elkaar te brengen en hen te verwennen,” zegt Karta-Bink.
Zij heeft van haar partijleden van de Pertjajah Luhur (PL) alle ondersteuning gehad om deze activiteit te doen slagen. PL-voorzitter sprak zijn waardering uit voor het initiatief van Karta-Bink en haalde in dit verband de gotongroyong-gedachte aan, waarbij men elkaar de helpende hand reikt om middels een gezamenlijke inspanning een doel te bereiken. De liefde, gezelligheid en harmonie van deze avond hebben gemaakt dat de ex-DC deze activiteit tot een jaarlijks terugkerende wil maken.

error: Kopiëren mag niet!