Politieman die burger mishandelde buiten functie gesteld

Burger beschuldigt politieman van mishandeling. 2De burger John zegt in de nacht van donderdag 20 op 21 november door een politieagent op station Meerzorg zodanig te zijn mishandeld, dat zijn arm gebroken was. Dagblad Suriname nam hieromtrent contact op met korpschef Humphrey Tjin Liep Shie. De korpschef zei aan Dagblad Suriname dat hij niet op de hoogte is van deze zaak, maar dat hij dit zeker wil onderzoeken. De benadeelde mocht zich ten spoedigste tot hem wenden. Dat heeft de benadeelde ook gedaan en de korpschef heeft zich gebogen over deze zaak. De politieman is gelijk buiten functie gesteld. ‘Hij was eerder na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, maar de feiten zijn ernstig genoeg om buitenfunctiestelling als voorlopige maatregel te introduceren’, laat de korpschef weten.

error: Kopiëren mag niet!