Echtpaar valt door de mand bij drugsinval

De politie van Marienburg heeft donderdag een drugsinval gepleegd in een woning aan de Coppenamestraat. Dit gebeurde nadat de sterke arm regelmatig tips vanuit de samenleving kreeg. De politie rukte uiteindelijk op die bewuste dag uit naar het doorgespeeld adres. Ter plekke werd een vrouw aangetroffen. Met haar toestemming werd de woning onderzocht. In een van de ruimtes stuitte de politie op een hoeveelheid cocaïne. De vrouw werd geconfronteerd met de vondst. Zij beweerde dat het spul aan haar man toebehoorde. Omdat de man niet thuis was, werd de vrouw naar het bureau overgebracht. In de avond meldde de man zich op het bureau aan. Hij werd onmiddellijk gevangen genomen en in verzekering gesteld. Hangende het verdere onderzoek blijft het echtpaar in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!