Dc Miranda zal onbeheerde terreinen laten intrekken door RGB

Leegstaande percelen met hoog wied en terreinen van derden die slecht onderhouden zijn in het bestuursressort Noord-Oost worden in kaart gebracht door de bestuursdienst. Eigenaren van deze percelen worden opgespoord en aansprakelijk gesteld voor onderhoud. Bij ongeregeldheden zal districtscommisaris Jerry Miranda adviseren tot intrekking van de beschikking door het miniserie van RGB. Indien het om eigendomspercelen gaat, zullen de kosten voor schoonmaak verhaald worden op de eigenaren.
Het onderdirectoraat Openbaar Groen is op aanwijzing van de bestuursdienst begonnen met de schoonmaak van onbeheerde terreinen in Centrum Paramaribo, die worden gebruikt als vuilstortplaats. Gisteren zijn ook vijf leegstaande tereinen van wied ontdaan. Bij deze werkzaamheden stuitte de schoonmaakgroep op Braziliaanse bijen. Met behulp van de brandweer konden deze bijen worden bestreden waarna de werkzaamheden voortgezet konden worden. De lozingen van deze tereinen zijn ook opgehaald. Dc Miranda doet een beroep op de gemeenschap om hun woonomgeving schoon te houden.

error: Kopiëren mag niet!