VSJS Sports Awards op 19 december

2 VSJSDe Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) organiseert op vrijdag 19 december 2014 de VSJS Sports Awards. Deze activiteit wordt gehouden in het Olympic House (SOC-gebouw) vanaf 20.00 uur. Op deze dag zal een sporter van het jaar gekozen worden in alle sportdisciplines. Ook zal er overall Sportman van het Jaar en Sportvrouw van het Jaar gekozen worden, alsook de meest talentvolle sportman en sportvrouw. Natuurlijk is er ook een categorie voor de sporters met een beperking en een Lifetime Achievement Award.
Andere opzet
De VSJS Sports Awards gaat het bekende SOC Sportgala, welke door het Surinaams Olympisch Comite (SOC) werd georganiseerd, vervangen. In feite werden deze verkiezingen altijd door de VSJS gehouden. Maar doordat deze vereniging inactief was, heeft het SOC deze de afgelopen 10 jaren op zich genomen. Nu de VSJS weer actief is, zal ze vanaf nu de verkiezingen zelf organiseren. Het SOC is in deze haar grootste partner.
Live
De awards zullen live uitgezonden worden door twee televisiestations, te weten SCCN en ATV. De bedoeling is om zoveel mogelijk publiek te bereiken, want op de awardavond kunnen er maar een beperkt aantal mensen geaccommodeerd worden in de Olympic House.

error: Kopiëren mag niet!