Surinamers doen het goed op Flex Night Guyana

Militia Galimo, Vanety Bouwe en Suelle Shepperd vertegenwoordigden Suriname op de Flex Nights in Guyana
Militia Galimo, Vanety Bouwe en Suelle Shepperd vertegenwoordigden Suriname op de Flex Nights in Guyana
Op 7 december hebben enkele Surinamers meegedaan aan de Flex Night, een bodybuilding en fitnesscontest in Guyana. Het gaat om de drie vrouwelijke atleten: Suelle Shepperd, Militia Galimo en Vanety Bouwe, die in de top 3 van Miss Bikini Suriname tijdens ‘A tribute to Eddy Wilson’ van 29 november in de Congreshal zijn geëindigd. Daes Burgzorg die als nummer drie was geëindigd bij Mr. Physique heeft ook deelgenomen aan dit toernooi. Er mag best wel gezegd worden dat onze Surinaamse atleten het redelijk goed hebben gedaan op vreemde bodem. In de Miss Bikini ‘Tall’ klasse eindigde Bouwe op de derde plaats en Shepperd eindigde op de tweede plaats. In de Miss Best Legs eindigde Bouwe op de vijfde plaats en Shepperd eindigde op de derde plaats. In de Miss Bikini overall eindigde Bouwe op de derde plaats en Shepperd eindigde hier op de tweede plaats. Burgzorg eindigde bij Mr Physique op de eerste plaats. Er mag best wel gezegd worden dat onze Surinaamse atleten een goede prestatie hebben neergezet.
Shepperd geeft tegenover Dagblad Suriname te kennen zeer tevreden te zijn met de behaalde resultaten. Ze geeft ook aan dat het toernooi heel goed was georganiseerd en dat ze ook goed zijn behandeld door de organisatie. Shepperd is onlangs afgestudeerd aan de FHR School of Business. Zij behaalde haar Bachelor in humanresourcesmanagement. Het is de tweede titel die zij behaalde, want eerder behaalde zij ook de academische titel in de Agogische Wetenschappen.

error: Kopiëren mag niet!