Surinaamse onderneemster brengt nieuw haarproduct op de markt

Surinaamse onderneemster brengt nieuw haarproduct  u2018Purootzu2019 op de markt“Binnen de kortste keren waren alle flessen uitverkocht. Als ik het had geweten had ik meer meegenomen.” Zo reageert hairstylist Cheryl Gotshin op de snelle verkoop van haar zelf geproduceerde ‘Purootz’, een haarvoedingsmiddel dat voor 100 procent bestaat uit natuurlijke oliën. Het product werd na anderhalf jaar onderzoekingen en testen recentelijk officieel op de markt gebracht in het district Nickerie. De verkoop sloeg zodanig in dat het afgelopen weekeinde de onderneemster weer met een crew naar dit district moest trekken voor een promotiecampagne. “Nickerie heeft ons zelf uitgenodigd en het was perfect. Ik had niet gedacht dat het zo vlot zou lopen. Alle 80 samples waren bij de eerste keer binnen de kortste keren verkocht. We moesten afgelopen week weer gaan, omdat de mensen naar meer hebben gevraagd.” Volgens Gotshin, die eigenhandig het product heeft geproduceerd uit een vermenging van natuurlijke olien, zijn er zulke positieve reacties geweest op haar nieuwe product dat het nieuws tot over de grenzen van Suriname is verspreid. “We zijn nu bezig met een bestelling voor Guyana”, onthult de vastberaden Surinaamse onderneemster. Ze is al 22 jaar bezig als kapster in het vak en is anderhalf jaar terug gestart met de productie van hairfood. Deze hairfood wordt door haar productiebedrijf Cheryl Gotshin Kapsalon aan de Trekmierstraat 25 tegen een introductieprijs op de Surinaamse markt gebracht.
Alle haarsoorten
Over het product legt ze uit dat dit op alle haarsoorten (sluik, kroes, krullend) werkt. “het geeft het haar een goede moisturizing. Voor mensen die niet meer willen relaxen is dit product heel ideaal. Bij droge dreadlocks en vals haar geeft Purootz je haar absolute glans. Het gaat kaalheid tegen en is ook goed tegen haarroos. Mensen die wat willen doen tegen vroege vergrijzing zijn ook geholpen, zegt Gotshin. “Het mooie daarvan is, omdat hij tot de haarwortel werkt, gaat hij de haarwortel prikkelen om weer pigment te geven aan het haar, waardoor dit op den duur weer donker wordt. Mensen die Purootz gebruiken hoeven dus geen keratinebehandeling meer te doen, omdat Purootz de haarwortel weer gezond maakt. Het is geen vet, maar haarvoeding”, aldus de hair-styliste. Haar streven is uit te breiden en gezien de klantenkring die in de korte periode is opgebouwd na de promotiecampagne en de positieve reacties op het nieuwe haarproduct, gaat het de goede kant op. “Ik vind het gewoon een wondermiddel”, reageert Donne de-Nes. Zij heeft 3 maanden terug het product voor het eerst gebruikt tegen grijze draadjes en ziet nu het positieve resultaat aan het uitstoten van de grijze draadjes en het weer zwart worden van het haar.

error: Kopiëren mag niet!