Schorpioen verrassende koploper Meerzorg Sportbond

Na 3 speeldagen bij de Meerzorg Sportbond (MSB) is Schorpioen de verrassende koploper in de Eersteklasse. Afgelopen weekend versloeg ze kampioenskandidaat JVV met 2-1. Stefano Overman en Given Pika scoorden voor Schorpioen, Xaviero Slagveer voor JVV. Bintang Lair blikte Jai Hind in met 6-1. Franky Kartodikromo (2x) en Gillermo Faerber (4x) scoorden voor Bintang Lair. Reul Stekkel redde de eer voor Jai Hind. The Brothers is ook 100% ongeslagen, maar hebben 2 wedstrijden gespeeld. Ze versloeg Inter Tornado met 3-2. Rewish Ghisiawan, Kawiesh Balgobind en Amietkoemar Jiawan scoorden voor The Brothers. Gilliano Tambak pakte beide doelpunten voor Inter Tornado. Ook Tamansarie presteert goed en heeft de volle winst na 2 wedstrijden. Afgelopen weekend versloeg ze in de topper Naw Jawaan met 1-0 door een goal van Romario Majo. Deva Boys’82 won van Real Peperpot met 4-2. Umesh Anroedh, Jerrel Noordzee en Aditya Lala (2x) scoorden voor Deva Boys’82. Rocky Gadjasi en Marcel Kromosemito voor Real Peperpot. In de Tweedeklasse won Mijn Geluk met 4-0 van Jai Bharet, Jong Tiger won met 2-0 van nieuwkomer Prisiri en Jong Excelsior was met 2-1 te sterk voor Jong Alkmaar. In de Veteranenklasse won Meerzorg Star met 2-0 van Bintang Lair, SDO versloeg Happy Boys met 4-0.
Komend weekeinde wordt de competitie bij de Meerzorg Sport Bond voortgezet in zowel de veteranen, tweede en eerste klasse. Voor vrijdag 12 december staan de volgende wedstrijden op het programma: 17.30u Happy boys- Real Meerzorg (veteranenklasse). 19.00u Jong Nishaan- Nacional B (2e klasse) en om 20.45 Jai Hind – JVV (1e klasse). De competitie wordt dan op zaterdagavond voortgezet met de volgende wedstrijden: om 19.00u JVV – Bingtang Liar (vet.) en om 20.30u Real Peperpot- The Brothers (1e klasse). Voor zondag 14 december staan de volgende wedstrijden op het programma: 11.00u Mijn Geluk- Exelcior (2e klasse); 12.45u Jai Bharat- Jong Alkmaar. De middag wordt dan voortgezet met drie eerste klasse wedstrijden. Om 14.30 Nacional- Tamansarie; 16.15 Inter Tornado- Deva boys 82. De laatste wedstrijd van de middag is de wedstrijd tussen de ploegen van Schorpioen en Bingtang Lair. Deze wedstrijd staat voor 18.00u op programma.

error: Kopiëren mag niet!