‘Pussy, onze nieuwe energiedrank’

pUSSYAl enige tijd is de nieuwe energiedrank Pussy in omloop. Dit product is met gemengde gevoelens ontvangen door het Surinaams volk. Voor velen vooral vanwege de naam, voor anderen is het voorschrift dat het 100 % natural is. De commercialmanager van Fernandes Agenturen, Eldridge Spier, zegt begrip te hebben voor de twijfels die men heeft. Spier geeft aan dat dit product veelal natuurlijke extracten bevat zoals guarana, milk thristle, sarsaparilla. “Er zit cafeïne in, gemaakt uit groene koffiebonen. Dit is goedgekeurd door EU Food Administration. Er zit ook suiker in. Iemand die op zijn of haar suikergehalte wil letten, zou niet te veel hiervan moeten drinken.” Over de naam van het product wilde Spier toch het volgende kwijt: “De slogan luidt ‘the drink is pure, your mind is the problem’. In het Nederlands woordenboek komt het woordje ‘pussy’ niet voor, dus geef jij maar aan wat dit voor jou betekent. En zeg jij dat het is smerigs betekent, dan zegt dat meer over jouw manier van denken dan van de organisatie”, aldus Spier.

error: Kopiëren mag niet!