Politie komt met belangrijke mutaties

Het Korps Politie Suriname (KPS) komt met belangrijke mutaties. De eerste persoon is inspecteur van politie eerste klasse Jerry Djamat. Hij is momenteel de gewestelijke politiecommandant van Saramacca. De korpsleiding heeft besloten deze inspecteur ingaande 15 december 2014 aan te stellen als de ressortcommandant van bureau Nieuwe Haven. Hierna volgt inspecteur Norma Martodikromo, inspecteur van politie tweede klasse. Zij is momenteel de ressortcommandant van Nieuw Nickerie. Zij blijft haar functie behouden als ressortcommandant, maar vanaf medio december is zij gestationeerd te Waldeck, Nickerie. Op haar plaats in Nieuw Nickerie komt inspecteur van politie tweede klasse Wilfred Breinburg, momenteel de ressortcommandant van Jarikaba. Hij wordt ingaande 15 december de tweede politietopper in Nickerie. Hij wordt de ressortcommandant van Nieuw Nickerie tevens plaatsvervangend gewestelijke politiecommandant. Hoofdinspecteur Roberto Rakijo blijft de gewestelijke politiecommandant van Nickerie. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie bevestigt deze belangrijke mutaties.

error: Kopiëren mag niet!