Parana met grote cijfers langs Feyenoord

Afgelopen weekeinde werd er ook gevoetbald in de competitie van de Lelydorp Sport Bond. Er stonden een aantal wedstrijden op het programma en wel in de eerste, tweede en U-20 klasse. De eerste wedstrijd was de eersteklasse ontmoeting tussen de ploeg van Feyenoord en de ploeg van Parana. Parana rekende resoluut af met de jongens van Feyenoord. Het werd liefst 6-0 voor de jongens van Parana, na een ruststand van 3-0. De doelpunten van Para werden gemaakt door: Danilo Karsosendjojo, Maikel Moeljoredjo(3x), Eric Kensenhuis en Romario Grouwde. De tweede wedstrijd ging tussen Real Java en Rodan. Real Java won deze ontmoeting met 3-2, door een hele goede tweede helft. Real Java stond bij rust nog met 1-0 achter. De doelpunten aan de zijde van Real Java kwamen op naam van; Jurmain Lindgaard, Ferbiano Wajakabo en Joey Singosari (autogoal). Voor de ploeg van Rodan scoorden Dave Benschop (autogoal) en Bienviendo Adipi.
De competitie werd op zaterdag 06 december voortgezet met twee wedstrijden. De eerste ontmoeting was uit de U-20 competitie en wel tussen Matta en Real Java. Deze ontmoeting eindigde in een 2-2 gelijke stand. De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Giliano Beeldsnijder voor Matta en Jardel Mungroop voor Real Java elk twee maal. De tweede ontmoeting was ook uit de U-20 serie en wel tussen Parana en Bernhard dorp. Parana won deze ontmoeting na een russtand van 2-0 met 4-1. Gelvin en Lyano Ronde(3x) scoorden voor de ploeg van Parana. Jean Kango redde de eer voor de jongens van Bernhard dorp.
Op zondag 07 december werd de competitie voortgezet met vier wedstrijden. In de eerste ontmoeting kwamen de ploegen van SCA en Ras 75 tegen elkaar uit en wel in de 2e klasse. SCA boekte een grote overwinning op de jongens van Ras 75. Het werd liefst 7-1 voor de jongens van SCA. De doelpunten van SCA werden gescoord door: Furgill Hasselbank (2x), Gelton Yspol (2x), Calvin Warso, Randy Molisie en Jason Asmo. Danny Spelk redde de eer voor Ras 75. De tweede ontmoeting was de tweedeklasse ontmoeting tussen Jong Urania en Milaan. Deze ontmoeting eindigde in een 2-2 gelijkspel. De doelpunten van Urania kwamen op naam van Jayand Rambharos en Radjkoemar Nanhoe. De doelpunten van Milaan weden beide gemaakt door Serginho Menig.
De middag werd voortgezet met twee 1e klasse ontmoetingen. Tonghka nam het op tegen Real Poerwo. Deze wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. De doelpunten werden gemaakt door Agoli Betian en Zhamak Kwadjani voor Tongkha en Terry Kastoredjo en Jonathan Monkau scoorden voor Real Poerwo. In de laaste ontmoeting namen de ploegen van Seaboys en de ploegen van Rodan het tegen elkaar op. Rodan won deze ontmoeting verrassend met 2-1. Deze ruststand was bij de rust reeds bereikt. Voor de ploeg van Rodan scoorden Bianto Belliot en Arno Tjokrosendjojo. Jerrel Druiventak redde de eer voor de jongens van Seaboys.
Het programma voor komend weekeinde ziet er als volgt uit: vrijdag 12 december 18.30 u Juniors- Matta (2e klasse) en om 20.30u Feyenoord- Real Poerwo (1e klasse). Zaterdag 13 december 14.30u Sea boys- Juniors (2e klasse), 16.30u Jong De ster- Bangun Muda. Zondag 14 december 10.00u Real Poerwo- Rodan (U-20), 12.00u Cura Boys- Matta (2e klasse), 14.00u Flamingo – Matta (1e klasse) en om 16.00u Tongkha- Parana.

error: Kopiëren mag niet!