Jaloerse man slaat vrouw bont en blauw

Een 37-jarige man heeft zijn wederhelft woensdagavond mishandeld aan de Bariumstraat. Het slachtoffer schakelde na de mishandeling de politie van Geyersvlijt in, die op zijn beurt de man overbracht naar het bureau. Het slachtoffer was zodanig mishandeld dat zij een gezwollen gelaat vertoonde. Ook klaagde zij van pijnen over haar lichaam. Uit het verhaal van beide partijen blijkt dat de man in het binnenland werkzaam is. Hij keerde terug naar de stad en merkte op dat de vrouw niet thuis was. Zij kwam iets later thuis aan. Hierover raakten de partners verwikkeld in een woordenwisseling. De vrouw wenste toen de relatie niet meer voort te zetten, hetgeen uitmondde in een handgemeen. De man heeft haar daarbij klappen en schoppen toegebracht. Hangende het verdere onderzoek is de man in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!