Wooter Academy houdt voetbalkamp voor jeugdigen

Van 20 t/m 27 december organiseert de Wooter Academy een voetbalkamp voor ongeveer 100 Surinaamse voetballertjes in de leeftijdscategorie 10 t/m 17 jaar. Het doel van dit voetbalkamp dat in samenwerking met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) wordt georganiseerd, is om jonge Surinaamse voetballers kennis te laten maken met de beginselen van het profvoetbal. Het kamp is voor zowel jongeren die actief voetballen bij de diverse voetbalclubs als voor hen die nog niet actief zijn bij een club. Zij zullen vijf dagen lang ervaren welke inspanning er vereist is om hun droom om profvoetballer te worden, mogelijk te maken.
Voorafgaand aan dit kamp zullen ook trainings clinics worden gegeven bij clubs in Paramaribo, Commewijne en Moengo. Om de continuïteit te waarborgen zal dit kamp twee keer per jaar plaatsvinden en zullen elk jaar twee uitschieters worden uitgekozen om stage te lopen in Nederland. De kosten voor deelname zijn gesteld op SRD 250 per kind. De organisatie maakt het met het Surinaams bedrijfsleven mogelijk dat elk kind slechts SRD 50 betaalt. De delegatie zal naast de diverse voetbal activiteiten ook diverse goede doelen uitkiezen om verschillende goederen en/of fondsen te doneren. Er zullen ook sport- en spelmiddagen worden georganiseerd bij diverse weeshuizen. Inschrijven voor dit kamp kan tot 15 december.

error: Kopiëren mag niet!