Tripp Lite voorziet in toegenomen behoefte IT-infrastructuur

Tripp Lite voorziet in toegenomen behoefte IT.2De explosieve groei van ‘e-commerce’ en ‘cloud computing’ zorgt ervoor dat de behoeften wat betreft de IT-infrastructuur dramatisch toenemen. Tijdens de KKF Ondernemersavond in het Seltech-gebouw, gaf Arthuro Gonzales de aanwezigen een indicatie hoe Tripp Lite inspeelt op die behoefte. Daarnaast gaf hij ook aan welke impact zijn bedrijf kan hebben binnen en buiten computeromgevingen. Enkele kernelementen waar Tripp Lite zich mee bezig houdt, zijn UPS-systemen, power distribution units, KVM-switches, rack enclosures, cooling solutions, cables & connectivity & power strips. Dit zijn allemaal zaken die voorzien in de toegenomen behoefte op het gebied van IT- infrastructuur. Het bedrijf assisteert bij het definiëren van doelstellingen en de technische vereisten op IT- gebied. Ze evalueren de plaats van installatie, de stroomcapaciteit wordt gecontroleerd en ze maken een plan voor het beheer van de luchtstroom en koeling van de apparaten die nodig zijn bij het opzetten van een IT- infrastructuur. Daarnaast worden er ook voorbereidingen getroffen voor de toekomstige groei van de infrastructuur binnen een bepaald bedrijf en ze houden zich ook bezig met het integreren van componenten met bestaande systemen. Www.tripplite.com is de website waar ondernemers terecht kunnen voor meer informatie.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!