Mangolaan al jaren onbegaanbaar

Mangolaan in‘Wij hebben hem daar gezet. Wij hebben ervoor gezorgd dat hij een zetel heeft gekregen. Nu kijkt hij helemaal niet naar ons. De volgende verkiezingen kan hij het vergeten.’ Dat zijn de woorden van een zeer teleurgestelde buurtbewoner van de Mangolaan. De Mangolaan is al jaren in een heel slechte staat. Bewoners hebben vaak hun beklag gedaan bij het ministerie van Openbare Werken (OW). Aan hen werd beloofd dat er werk van gemaakt zou worden. Men ziet dat er daadwerkelijk mensen komen, waaronder Chinezen die bezig zijn met de opmetingen. De mensen vertrekken en je hoort dan weer niets van ze. Op 14 november was er een wijkvergadering aan de Mangolaan waar NDP- topper tevens minister van OW, Rabin Parmessar, beloofd heeft de wegen te maken. De werkzaamheden zouden direct de volgende week beginnen. ‘Tot de dag van vandaag is er niemand gekomen. Men houdt ons voor de gek’, zegt buurtbewoner S. Santoe. Met veel fanfare werd een bord op de hoek van de Mangolaan geplaatst met informatie over het rioleren en asfalteren van deze weg.
Henk Wip van de afdeling Verkeer van het ministerie van OW gaf aan wel op de hoogte te zijn van deze zaak. Hij beschikt echter niet over genoeg informatie om hierop te kunnen reageren. Het hoofd van de afdeling Wegen van de Civieltechnische Werken, de heer Sitaram, was niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!