Geen enkel SVB-bestuurslid aanwezig bij opening U-20 competitie

Hedwig Gillaard verricht de aftrap van de U-20 wedstrijd Leo Victor – Excelsior (foto: Regillio Derby)
Hedwig Gillaard verricht de aftrap van de U-20 wedstrijd Leo Victor – Excelsior (foto: Regillio Derby)
Heel somber en een beetje slordig is de U-20 competitie van de SVB van start gegaan. Geen enkel bestuurslid van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) was daarbij aanwezig. De aftrap werd verricht door oud-bevelhebber en Robinhooder Hedwig Gillaard, die aanwezig was in het stadion. Ook om het scorebord te bedienen was er niemand aanwezig, en opvallend dat ook de ballenjongens zoek waren. Het scorebord was sinds zondag niet veranderd, toen Deva Boys uitkwam tegen Papatam en met 3-1 won. De wedstrijd die om 17.00 uur zou aanvangen, begon pas om 17.30 uur. Desondanks lieten de jeugdspelers zich niet ontmoedigen. De openingswedstrijd ging tussen Leo Victor en Excelsior. De jongens van Excelsior namen een 0-1 voorsprong, maar verloren uiteindelijk met 3-1. In de andere wedstrijd won Voorwaarts met 6-0 van Kamel Dewaker, terwijl Takdier Boys en Botopasie de punten deelden; 1-1.

error: Kopiëren mag niet!