Formula Sterrenkampioen Troefcallbond

1 FormulaDe ploeg van Formula, die op de 4e plaats eindigde in de reguliere competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB), haalde een huzarenstukje uit door als underdog toch nog Sterrenkampioen te worden. Op de laatste speeldag won zij van Sudhar met 88- 60. Hoogste score Formula Harry Bhoelan – Inderdew Ramgoelam 28 punten. Hoogste score Sudhar Sheoratan – Sewnandan 21 punten.
Kampoe won vrij makkelijk van Paloeloe, wat eigenlijk de ’topwedstrijd’ moest zijn met 99-61. Hoogste score Kampoe Jitin Ramcharan – Rewinder Gajadien 39 punten. Hoogste score Paloeloe Andrew Muller – Henk Amstelveen 21 punten. Kampoe eindigde op de tweede plaats in het Sterrentoernooi. Er waren 3 wedstrijden voor een beker Toppers – Victorie 79-70; Kolibrie – SMC 81-71 en Pinto’s Taxi won als gastploeg van Ekta met 48-47.
Er waren ook individuele prijzen. Zo is Tony Prasad van Kampoe uitgeroepen tot troefcaller van het jaar. De sportiefste vereniging is geworden Victorie. Eerste baunie van de competitie ging naar Devanand Sheoratan – Radjinderkoemar Anroedh van Sudhar. Hoogste score competitie Sheoratan – Sewnandan van Sudhar met 58 punten. Regillio Derby (fotograaf) van Dagblad Suriname en De West kreeg een speciale award voor zijn wijze van verslaggeving en bijdrage aan deze tak van sport. Hierna werden de prijzen uitgereikt aan de verschillende winnaars van het afgelopen seizoen.
Competitie :
1. Kampoe .2. Paloeloe. 3. Sudhar . 4. Formula.
Sterrentoernooi :
1. Formula . 2. Kampoe .3. Paloeloe . 4. Sudhar .
Bekertoernooi :
1. Sudhar . 2. Paloeloe . 3. Kampoe . 4. De Rest .
Warming – Up toernooi :
1. Toppers . 2. Formula .3. Ekta . 4. SMC .

error: Kopiëren mag niet!