Daverend optreden Politie Kapel tijdens kerstviering

Daverende  optreden Politie Kapel tijdens kerstvieringDe Politie Kapel heeft woensdagavond een geweldig optreden verzorgd tijdens hun jaarlijkse kerstviering in theater Thalia. Het personeel van het Korps Politie Suriname, gepensioneerden van het Korps, Politie-inspecteur Humphrey Naarden van de Publiciteitsdienst van het Korps en Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie waren getuige van een daverend optreden van de Politie Kapel. De aanwezigen konden genieten van kerstnummers gezongen door Naomi Sastra en Humphrey Koulen. Ook het koor ‘Voices in Praise’ was van de partij. Truus Braithwaite, die elk jaar erbij is, zegt dat ze het heel mooi vond en geweldig heeft genoten. De hele groep was bijzonder goed. Ze waren in mijn ogen zelfs beter dan in de show van het vorig jaar, aldus Braithwaite. (Foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: