SAB heel blij met Voltz Vodka

SABheel blij met Voltz VodkaSuriname Alcoholic Beverages NV (SAB) is door de jaren heen synoniem geworden voor Rum. Elke Surinamer is opgegroeid met Borgoe, Black Cat en Mariënburg rum, die niet alleen in Suriname, maar ook ver daarbuiten grote bekendheid genieten. Het Surinaamse bedrijf, dat zich al bijna 5 decennia lang toelegt op het distilleren, lageren, mixen, verpakken, distribueren en exporteren van rum en andere alcoholhoudende producten, maakt thans de verrassende en uitdagende stap met het uitbrengen van een eigen vodka merk.
Vodka wordt steeds populairder en wordt veel gedronken bij gezelligheidssamenkomsten. Dit was voor SAB de reden om reeds in 2013 te starten met de voorbereidingen voor het produceren van een eigen vodka. Wat opvalt, is dat Voltz Vodka niet alleen een product van eigen bodem is, maar met haar uitstraling en smaak tevens internationale allure heeft.
Tijdens het ontwikkelen van het perfecte recept voor Voltz Vodka zijn er gedurende de periode van een jaar diverse tastings in binnen- en buitenland gehouden met testpanels van ervaren en fervente vodka-drinkers. Tijdens deze tastings werd de Voltz Vodka getest en vergeleken met andere internationaal bekende vodka’s. Voltz Vodka werd steeds als favoriet verkozen boven de andere vodkamerken.
Surinaams product met internationale allure
Voltz Vodka onderscheidt zich van de geïmporteerde buitenlandse vodka’s door de bijzondere zachtheid van smaak en unieke karakteristieken. Doordat Surinamers de laatste jaren steeds trotser worden op producten van eigen bodem, die wat kwaliteit en verpakking betreft niet onderdoen voor buitenlandse producten, is SAB ervan overtuigd dat Voltz Vodka, naast de bekende rums, ook een succes zal worden. Voltz Vodka is de partydrank bij uitstek voor de maand december en SAB zal zich met Voltz Vodka vooral gaan richten op het hippe, jonge en bruisende uitgaanspubliek. Haar campagne zal zich richten op overwinningen in het dagelijks leven. Er wordt gefocust op persoonlijke hoogtepunten, momenten waarbij je jezelf wil trakteren om de goede afloop of het resultaat te vieren. We zeggen niet voor niks ‘be on top of your moment with Voltz’. Het jaar 2015 wordt wat SAB betreft het jaar van Voltz Vodka.

error: Kopiëren mag niet!