Gewelddadige jeugdige aangehouden

Een 11-jarige jongen is gisteravond door de politie aangehouden ter zake Zware mishandeling. Gisteren in de late middag heeft hij een 13-jarige jongen opzettelijk verwondingen toegebracht met een fles. Eerst sloeg de verdachte het slachtoffer met de fles op zijn. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en de fles ging kapot. Vervolgens stak de verdachte het slachtoffer met de kapotte fles in diens rug. Het slachtoffer is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte is in verzekering gesteld. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat zij eergisteren ruzie met elkaar kregen. Gisteren werd de 13- jarige door de 11- jarige met de fles aangevallen en mishandeld.

error: Kopiëren mag niet!