Frontale botsing te Highway

Aanrijding Highway 2Een bestuurder van een Toyota Noah bus is dinsdag rond 10.00 uur betrokken geraakt bij een botsing aan de Martin Luther Kingweg. De bestuurder reed vanuit Paranam richting Paramaribo. Bij een inhaalmanoeuvre is de automobilist van het busje frontaal in botsing gekomen met een vrachtwagen. Volgens de politie van Houttuin raakte de bestuurder van de Noah bus bekneld achter het stuur. De brandweer moest eraan te pas komen en heeft het slachtoffer bevrijd uit zijn benarde situatie. Beide bestuurders zijn in het bezit van een rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol. De bestuurder van het busje was niet aanspreekbaar. Hij is met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp en heeft vermoedelijk een beenfractuur opgelopen. De politie van Houttuin heeft deze zaak overgedragen aan de Verkeersunit Wanica.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!