Broer en tante mishandelen vrouw vanwege vermeend overspel

De politie van Wanica heeft twee verdachten aangehouden in verband met een mishandelingzaak. Uit het onderzoek blijkt dat de 36-jarige F. een aanklacht contra haar twee familieleden, in deze haar broer en tante, heeft ingediend. De politie heeft verschillende blauwe plekke op het lichaam van het slachtoffer waargenomen en haar onmiddellijk verwezen naar een arts. Volgens de behandelende arts duurt de genezing enkele weken.
De aanleiding tot het mishandelen van dit slachtoffer is het vermoeden dat zij een relatie onderhoud met de man van haar tante. De aangifte heeft de politie twee dagen na het incident bereikt, omdat het slachtoffer niet in staat was om naar de politie te gaan. Toen zij zich wat beter voelde, meldde zij zich op het station. De broer en tante zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!