Marlon Rozenblad: ‘Ik heb Brunswijk gebracht naar de NDP’

Marlon Rozenblad ik heb brunswijk gebrachtOp zaterdag opende de politieke partij Abop een verkiezingsbureau onder grote publieke belangstelling. Marlon Rozenblad, prominent lid van de Abop, heeft van die gelegenheid gebruik gemaakt en gaf aan dat Suriname het 17de rijkste land ter wereld is, maar met opzet wordt achtergehouden. Rozenblad stuurt in gesprek met Dagblad Suriname een waarschuwing richting de andere politieke partijen. ‘Ik ben oud NDP’er. Ik heb gewerkt als propagandist en ben één van de sponsoren van de NDP. Misschien moet ik dit ook verklappen, ik heb Brunswijk gebracht naar de NDP. Toen het al een verloren zaak was voor Desi Delano Bouterse, heb ik Leo Brunswijk genomen, terwijl Ronny Brunswijk in De Olifant bezig was te onderhandelen om een protocol te ondertekenen, en gebracht naar de Anton Dragtenweg bij Bouterse. Ik heb ervoor gezorgd dat de partijen die nu in de oppositie zijn in de oppositie zijn geraakt, door via Leo Brunswijk zijn broer te benaderen om over zijn hart te strijken om Bouterse als eerste te ondersteunen voor het presidentschap. Ik wil de andere partijen dus bij deze waarschuwen. We hebben alle partijen al geholpen. Bravo heeft de NDP geholpen, hij heeft de NPS geholpen. En nu is het tijd dat hij zichzelf bewijst. De tijd is genaderd dat hij er zelf voor gaat. Hij mag ook ambities hebben. Wij hebben Bouterse geholpen president te worden, via mijn persoon. Ik durf het te zeggen. Dus nu vind ik dat Brunswijk de kans kan krijgen om president te worden in dit land. Dan gaan we zien dat Suriname werkelijk het 17de rijkste land is in de wereld’, aldus Rozenblad.

error: Kopiëren mag niet!