Winkelier ernstig mishandeld bij mislukte roof

Een 32-jarige winkelier is zaterdagochtend aan de Jan Steenstraat door drie mannen ernstig mishandeld. Rond 04.15 uur zijn de criminelen de woning via het dak binnen getreden. Op dat moment lag het gezin in diepe rust. Zij werden in hun slaap overvallen. De winkelier verzette zich hevig en de crimineel heeft hem enkele harde slagen met de kolf van een vuistvuurwapen aan zijn hoofd toegebracht. De overige familieleden die inmiddels wakker waren geschrokken, begonnen luidkeels te schreeuwen, waarna de overvallers zonder medeneming van iets het hazenpad hebben gekozen. Zij hebben te voet de plaats verlaten en zijn in onbekende richting weggerend. De winkelier werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De politie van Geyersvlijt heeft deze zaak in onderzoek. De overvallers van de mislukte roof zijn vooralsnog niet bekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!