Regilio Dors voorlopig in vrijheid gesteld

Regilio Dors die aangehouden was op grond van betrokkenheid bij smokkel van een halve kilogram marihuana, is vrijdag voorlopig in vrijheid gesteld. Hij werd in november door de politie van Burnside aangehouden doordat er marihuana werd gevonden in een tas in een voertuig van een militair. Deze tas was afkomstig van Dors en was bestemd voor zijn broer in Coronie. De politie van Burnside hield bij een wegcontrole de militair aan en Dors werd in Nickerie door de politie aangehouden en in verzekering gesteld.
Volgens Dors is herhaaldelijk aan de rechter-commissaris gevraagd om hem voorlopig in vrijheid te stellen. Zijn verzoeken werden steeds afgewezen. Zijn raadsman tekende uiteindelijk met succes hoger beroep aan, waardoor hij voorlopig een vrij man is.
Dors houdt vol dat hij niets wist van de partij marihuana die de politie aantrof. Hij zegt dat er geen feiten zijn gevonden, waaruit er zou blijken dat hij schuldig is. Zijn broer en de militair zijn nog aangehouden. De zaak gaat volgend jaar door.

error: Kopiëren mag niet!