Abop opent verkiezingsbureau op Flora

Om mensen te registreren, en om makkelijk bereikbaar te zijn, heeft de politieke partij Abop een verkiezingsbureau opgericht op Flora. ‘We moeten ruimte genoeg hebben om mensen te kunnen ontvangen. We zijn gestationeerd op Latour , maar hier, Flora, is bereikbaarder voor een ieder. Het verkiezingsbureau van de Abop zal worden gebruikt om de leden te registreren. ‘Alle programma’s zullen vanuit het verkiezingsbureau worden gecoördineerd’, zegt Marinus Cambiel, ondervoorzitter van de Abop in gesprek met Dagblad Suriname.
Abop-lid Marlon Rozenblad gaf aan dat het niet bij Flora blijven zal. Het ligt volgens hem in de bedoeling om meerdere verkiezingsbureau’s op te zetten. De hoogwaardigheidsbekleders die daar aanwezig waren, waren de ministers Stanley Betterson, Edward Belfort, Alice Amafo en Falisie Pinas en DNA-lid Marinus Bee. Cambiel stuurde een boodschap richting 2 personen. “With, no kos oe moro, kong wroko same nanga oenoe”, wierp hij richting analist Julian With. “Tamara manteng oe moes gwa Bouta, da oen taiging foe stem gie Abop.”
Bee stuurde een groet richting VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi: “oen trong eng buurman now”, zei hij. Belfort gaf aan dat ‘Tigri Bara’ ervoor zorg heeft gedragen dat de criminaliteit is gaan droppen. “ Als het volk op jou heeft gestemd, moet je het volk tegemoet komen, en “i nom bouw oso gi buitenvrouw na in buitenland.”
“Belfort gim sheng”
Belfort is dit keer Brunswijk voor geweest. Hij heeft een aantal mensen blij gemaakt met biljetten van SRD 50. Toen Brunswijk aan de beurt kwam zei hij “Belfort gim sheng”, bedoelende dat het geld te weinig was voor een vrouw die haar huishuur moest betalen. Brunswijk gaf de vrouw terstond SRD 1600 om aan haar huur te kunnen voldoen.
Samenwerking met andere partijen
Over samenwerking met andere partijen zei Cambiel dat de partij open staat voor alle Surinamers. “Nu staan wij helemaal goed met onze programma. We werken met meer ervaring richting verkiezing toe. Je werkt nooit alleen. Als het moet zullen wij met een partner werken, zo niet werken wij alleen als partij”, zei Cambiel.

error: Kopiëren mag niet!