RGB-minister doneert aan Havo 3

RGBStudenten van Havo3 hebben gister uit handen van de minister van Regionale Ontwikkeling, Grond en Bosbeheer (RGB) een flatscreen televisie en een beamer in ontvangst gekregen. Ook hebben zij van de minister twee betonnen banken ontvangen. Naast de donatie van minister Steven Relyveld heeft parlementariër Melvin Bouva van zijn zijde een geluidsinstallatie gedoneerd aan de school. Volgens de minister heeft het nieuw gekozen jongerenbestuur een beroep op hem gedaan. Hij is bereid geweest het verzoek in te willigen, gezien het om studenten hun ontwikkeling gaat. Volgens Melvin Bouva geniet onderwijs prioriteit bij hem en vandaar dat hij ook zijn ondersteuning heeft verleend. Hij deed een oproep naar de studenten toe hun best te blijven doen en te blijven studeren.
Dat er aan scholen gedoneerd wordt, zijn zaken die het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling aangaan. In een eerder gesprek met de krant deelde de directeur van Onderwijs, Robert Peneux, mee dat iedere persoon het recht heeft om in belang van het kind donaties te doen en dat er een hiërarchie gevolgd moet worden. Het ministerie moet gekend worden als scholen aangedaan worden, omdat kinderen in bescherming moeten worden genomen.

error: Kopiëren mag niet!