Echtpaar Sewdan viert gouden huwelijk

Echtpaar Sewdan viert gouden huwelijkSoendar Sewdan en Chandra Sewdan-Jhabboe herdenken hun 50ste huwelijkjaar. Het huwelijk werd door hun ouders geregeld. De heer Soendar Sewdan geeft aan dat hij aan het voetballen was, toen hij thuis werd geroepen. Thuis aangekomen, kreeg hij te horen dat hij moest trouwen. Hij was toen 18 jaar oud, evenals mevrouw Sewdan. Toendertijd hielp hij zijn ouders in de landbouw. Na zijn huwelijk werd hij timmerman en heeft dit beroep tot bijkans 50 jaar uitgeoefend.
Het echtpaar had 6 kinderen, waarvan er 5 nog in leven zijn. Verder hebben ze 10 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ze hebben op 30 november dit bijzonder gebeuren herdacht. Het echtpaar was op 30 november wettelijk gehuwd en op 5 december huwden zij volgens de Hindu-ritus.

error: Kopiëren mag niet!