Conservation International doneert GPS aan OW

CIS doneert GPS aan OW_press release.1Woensdag heeft Conservation International Suriname drie Global Positioning Systems geschonken aan het ministerie van Openbare Werken. Deze schenking is een gebaar van betrokkenheid van CI Suriname bij het werk van dit ministerie dat zich bezighoudt met Ruimtelijke Ordening en het aanleggen van infrastructuur in Suriname. Anwar Hassankhan, van het directoraat Bouwkundige Werken en Ruimtelijke Ordening reageerde verheugd op de schenking. Hassankhan nam de GPS toestellen in ontvangst uit handen van John Goedschalk, directeur van Conservation International Suriname, een organisatie die zich inmiddels meer dan 20 jaar bezighoudt met natuurbescherming in Suriname. Het ministerie ontwikkelt, bouwt en onderhoudt het openbaar goed voor een leefbaar, schoon en mooi Suriname. CI- Suriname wil met deze schenking laten zien dat zij bereid is om het ministerie van OW te ondersteunen bij deze missie. Bij het ontwikkelen van regelgeving voor Stedenbouw en Infrastructuur en beleidsvoorbereiding op het gebied van Ruimtelijke Ordening speelt de natuur immers een belangrijke rol.

error: Kopiëren mag niet!