Bromfietser 71e verkeersdode

De 34-jarige bromfietser Ray Sabajo is hedenochtend om het leven gekomen in het verkeer. Omstreeks 01.50 uur reed het slachtoffer over de Oost-Westverbinding. Ter hoogte van de Pt. Moerlieweg en de Zaagmolenstraat is de bromfietser onderschept door de bestuurder van een Toyota Caldina die onder in vloed van alcohol verkeerde. Uit het onderzoek blijkt dat de autobestuurder drie maal het maximum vastgestelde alcoholpromillage alcohol op had. De politie van Meerzorg heeft het rijbewijs ingevorderd en voor het verder onderzoek is de bestuurder in verzekering gesteld. De politie heeft het ontzielde lichaam van Sabjo ter obductie in beslag genomen. Met het heengaan van Sabajo is de verkeersbarometer gestegen naar 71. Sabojo is voor dit jaar de 21e bromfietser die het leven in het verkeer heeft gelaten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!