Vriendin slaat autoruit concurrent kapot

De politie van de Nieuwe Grond heeft de 26-jarige mevrouw K.M. dinsdag in verzekering gesteld ter zake vernieling. Deze dame heeft enige tijd geleden de autoruit van een andere vriendin van haar vriend ingegooid. Dit heeft zij gedaan omdat ze sterk het vermoeden heeft dat haar vriend ook een relatie heeft met die dame. Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte een week voor het incident haar vriend thuis bij haar rivaal had betrapt. Zij is op de bewuste dag thuis bij het slachtoffer J.E. aan de Sarwanweg, een zijstraat van Welgedacht C-weg, geweest en heeft haar autoruit ingeslagen. Na het feit gepleegd te hebben, heeft de verdachte zich uit de voeten gemaakt. Zij wist zich geruime tijd buiten de arm van de politie te houden. Uiteindelijk is zij dinsdag aangehouden en ter zake in verzekering gesteld. Volgens de aangeefster is de schade tussen SRD 1.000 en SRD 1.500. Hangende het verdere onderzoek is K.M. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!