Sekslustige man breekt twee woningen in

De 27-jarige H.T. is woensdag door de politie van Geyersvlijt ingesloten ter zake feitelijke aanranding. De verdachte is in de ochtend in twee afzonderlijke woningen aan de J.B.S. Rebostraat middels braak binnengedrongen. Bij het eerste geval betrof het slachtoffer een 14-jarige. De indringer begon het meisje in haar slaap te betasten. Het slachtoffer schrok wakker en gilde luid, waarna de verdachte het hazenpad koos. Kort daarna probeerde H.T. in een andere woning hetzelfde uit te halen. Hij drong middels forceringen de woning binnen en probeerde een volwassen vrouw te betasten. Ook dit slachtoffer schrok wakker en begon lawaai te maken. De politie werd hierover in kennis gesteld en rukte uit. De verdachte werd opgespoord en werd op zijn woonadres aangehouden. Inspecteur Ruben Dijks geeft aan dat de verdachte onsamenhangende verklaringen heeft afgelegd. In het belang van het verdere onderzoek blijft H.T. in verzekering.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!