Recidivist probeert 14-jarige zus te verkrachten

S.C. heeft getracht zijn 14-jarige zus te verkrachten. Deze verdachte is een oud bekende van de politie. Dit blijkt uit een relaas van een buurtbewoner. ‘S.C. heeft een gevangenisstraf van 7 jaar uitgezeten, omdat hij zijn bloedeigen zus had verkracht. In het weekend probeerde de verdachte het feit wederom te herhalen, maar deze keer met een andere jongere zus’, vertelde een buurtbewoner aan Dagblad Suriname. Het feit is bij een feitelijke aanranding gebleven. Het slachtoffer gaf de politie de strafbare handelingen van haar 32-jarige broer S.C. telefonisch door. De ingeschakelde politie ging ter plekke. De verdachte ging vreselijk tekeer tegen de wetsdienaren. Hij heeft tenminste een van de politiemannen schoppen toegebracht. Deze verdachte heeft ook nog zijn huisgenoten met de dood bedreigd. S.C. is ter zake feitelijke aanrijding, bedreiging met de dood en weerspannigheid in verzekering gesteld. Dit geval had plaats in het ressort Leiding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!