Brandstichter verwondt politie met mes

De verdachte J.R.(54) poogde woensdagochtend brand te stichten in zijn slaapkamer. Door kordaat optreden van de andere inwoners is dit bij een poging gebleven. De 54-jarige woont samen met andere familieleden in het huis. Zij namen op een gegeven moment de geur van rook waar. De huisgenoten namen een kijkje en zagen tot hun verbazing dat de verdachte kledingstukken in brand had gestoken. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Kaimanlaan te Charlesburg. De ingeschakelde politie is ter plekke geweest. Vermeldenswaard is dat de verdachte zich tijdens de aanhouding ernstig heeft verzet tegenover de wetsdienaren. Hij heeft een politieman met een mes verwond aan diens linker bovenarm. De 54-jarige is ter zake poging tot brandstichting, weerspannigheid, poging tot zware mishandeling en mishandeling in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!