John Schmeltz wint Raj Narain Srefidensi Opendamtoernooi

5 John SchmeltzEen sterke eindsprint heeft John Schmeltz het kampioenschap van het Raj Narain Srefidensi Opendamtoernooi opgeleverd. Tot de 7de speelronde waren Jerry Sadiek en Arief Salarbaks aan kop. Hierna voegde Schmeltz zich in de kopgroep. Op de laatste speeldag speelde Schmeltz van damclub Randjiet Boys remise tegen titelverdediger John Sadiek van Combinatie 80. Hierdoor eindigde Schmeltz met 14 punten. Vader en zoon, John en Jerry Sadiek, eindigden met elk 13 punten. Door betere weerstandspunten werd Jerry semikampioen en John demikampioen. Ook met 13 punten werd Guno Burleson vierde. Nummer 5 ging naar Arief Salarbaks met 12 punten. De nummers 1 tot en met 5 kregen een geldprijs van respectievelijk 1000, 750, 500, 250 en 100 US-dollars.

error: Kopiëren mag niet!