Boskamp komt niet opdagen tegen Caravan

De ploeg van Boskamp is niet komen opdagen voor het spelen van de SVB Eersteklasse wedstrijd tegen Caravan in het Boma Starstadion zaterdag. Caravan was gekleed aanwezig en had zijn wedstrijdformulier ook ingediend. Maar Boskamp was nergens te bekennen. Informeel verneemt Dagblad Suriname dat Boskamp het niets eens was dat deze geprogrammeerde wedstrijd met een week vervroegd was. Aanvankelijk zou deze partij op 6 december gespeeld worden. Maar de SVB had de wijziging tijdig doorgegeven. De SVB zal komende dagen een besluit nemen in deze zaak.
Wat wel doorging was de wedstrijd tussen SV Voorwaarts en West United uit Coronie. In het eigen Voorie-stadion won de geelzwarte formatie met 3-1. Het was slechts de tweede winst van deze ploeg in 7 wedstrijden.

Vervolgprogramma SVB Eersteklasse:

Robinhood ACoconut Za.06 dec. Dr.Ir.F.Essed 16.30u
Jong Rambaan PVV Za.06 dec. Nacionello 16.30u
KD Nishan 42 Zo.07 dec. Ramkhelawan 16.30u
Deva Boys Papatam Zo.07 dec Dr.Ir.F.Essed 16.30u

error: Kopiëren mag niet!