UPF Suriname roept 8 december uit tot nationale geweldloze televisiedag

De Universal Peace Federation (UPF) Suriname roept samen met haar Ambassadeurs for Peace, de Surinaamse televisiezenders op om 8 december 2014 geen gewelddadige films,van moord,doodslag, martel en tortuur onderwerpen uit te zenden. Ook huiselijke gewelddadige films zijn op deze dag niet welkom. Het Surinaams volk heeft op deze dag recht om samen met de televisie zenders te genieten van films die iedere vorm van geweld uitsluiten. Zang en dans, culturele uitvoeringen, musicals, comedies, kinderfilms, noem maar op zijn dankbare onderwerpen die op deze dag door de gehele bevolking zullen worden toegejuicht. Ook een dag van bezinning, waarbij alle kerken, tempels en moskeen hun gelovigen tijdens hun openbare diensten kunnen aanzetten tot geweldloosheid. UPF internationaal is een werkarm van de Verenigde Naties en predikt geweldloosheid in navolging van Mahatma Ghandi, Maarten Luther King, Nelson Mandela, bisschop Romerus, de kinderactivist Malala en vele andere voorvechters van vrede in de wereld.

error: Kopiëren mag niet!