Drugskoeriers betrapt te Burnside

De 32-jarige S.D. is zondag aangehouden en in verzekering gesteld nadat bij hem bij de controlepost te Burnside, Coronie, 1 kilogram marihuana werd aangetroffen. S.D. had het verboden spul onder de zitting van zijn wagen bewaard en probeerde op deze manier de drugs naar Paramaribo te smokkelen. Tot zijn pech viel hij bij de controlepost door de mand. Gewestelijke politiecommandant Harnarain Mohan bevestigt de inverzekeringstelling van deze verdachte.
Ook op vrijdag heeft de politie twee mannen, te weten J.W. (39) en G.N. (50), aangehouden en in verzekering gesteld wegens overtreding van de Wet verdovende middelen. Deze verdachten hebben dezelfde werkwijze toegepast. Ook zij probeerden 1 kilo marihuana naar Paramaribo te smokkelen. Echter werden zij betrapt door de politie van controlepost Burnside. Hangende het verdere onderzoek blijven de verdachten in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!