Dc Mohamad Kasto zal ontwikkeling van Para hoog houden

DC Kasto IMG_6635Gisteren was de eerste werkdag van districtcommissaris Kasto op het commissariaat Para. De nieuwe dc heeft kennis gemaakt met zijn staf en personeel en de vertegenwoordigende structuren van het district. Kasto zal in de loop van de week werkbezoeken afleggen aan de dorpen en de plantages. Het districtbestuur heeft de komst van Kasto positief ervaren en gezamenlijk zullen zij de ontwikkeling van Para verder ter hand nemen.
In de morgenuren zijn de protocollaire zaken van overdracht afgewerkt. Het Burger Informatiecentrum (BIC) van Para heeft een presentatie gehouden voor de dc. De organisatiestructuur van het district en het beleid dat gevoerd is in de afgelopen periode, zijn uiteen gezet. Kasto is vast van plan hard te werken om tenminste hetzelfde ontwikkelingsniveau te behouden voor het district. Hij zal met zijn ervaringen en de kennis die hij reeds bezit en de ondersteuning van het reeds bestaande team in Para, zich ten volle inzetten om het maximale te halen voor Suriname in zijn algemeenheid, maar voor het district Para in het bijzonder.

error: Kopiëren mag niet!