Bewoners Mandarijnstraat wachten nog steeds op OW

Bewoners van de Mandarijnstraat te Clevia zijn al bijna 4 jaren aan het vechten voor een gesloten riolering en bestrating. Na veel conflict kregen ze uiteindelijk de toezegging van het ministerie van Openbare Werken. Er werd een begin gemaakt met de werkzaamheden, maar dit liep uit op een fiasco. Buurtbewoner Rabinderpersad Lachman, die mede namens de overige bewoners spreekt, geeft aan dat in april van dit jaar een ‘malafide’ aannemer met de werkzaamheden in de straat begon. Hij legde de buizen en putten verkeerd aan en maakte er een zooitje van. Hij vertrok uiteindelijk en liet alles precies zo chaotisch achter. Er zijn toen door de bewoners meerdere mails naar de minister van OW verstuurd waarin de situatie werd voorgelegd. Het ministerie gaf toen aan dat er in oktober van dit jaar een nieuwe aannemer zou komen om het reeds aangevangen werk te corrigeren en af te maken. “De droge tijd ging voorbij en niemand is verschenen. Nu zullen ze als excuus hanteren dat het regentijd is en zal het weer langer duren voordat er iets aan de straat gedaan kan worden”, zegt Lachman. De bewoners krijgen nu het gevoel dat zij aan het lijntje worden gehouden. “Wij willen graag dat het werk snel wordt afgemaakt.”

error: Kopiëren mag niet!