Klaagzang parkeerruimte LMSZN behoort nu tot het verleden

klaagzang1
klaagzangBezoekers van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie hebben nu een ruime parkeergelegenheid. Het gaat om 61 parkeerplaatsen. Districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh heeft vrijdag de overdracht van het parkeerterrein getekend. Het ging om het aanleggen van duikers en het bestraten van de trens van de Annastraat ussen de Hendrik- en de Julianastraat. Dit project heeft SRD 470.000 gekost en is besteed uit het districtfonds.
Er was al geruime tijd een behoefte aan meer parkeergelegenheid voor het ziekenhuis. In juni werd er een aanvang gemaakt van het aanleggen van een parkeerterrein.
Het parkeerterrein is niet bestemd voor het personeel van het ziekenhuis. Hiervoor heeft het ziekenhuis de nodige voorzieningen getroffen.
Dc Laksminarain Doebay die ook bij de overdracht aanwezig was, stelde voor dat een heli- platform voor het ziekenhuis een noodzaak is. Deze heli-platform kan aangelegd worden op het Liefdesplein, naast het parkeerterrein. Vaak genoeg landen heli’s gewoon op het plein. Een platform zou veel beter zijn, want in geval van calamiteiten moet men snel kunnen handelen.
Directeur Antoine Elias van het LMSZN is het districtbestuur heel erg dankbaar voor het beschikbaar stellen van de middelen voor het ziekenhuis. De dc gaf in zijn toespraak aan dat het niet hierbij blijft, maar dat het districtbestuur nog meer zal doen voor de gemeenschap. Het bestraten rondom het Brasaplein ligt nog in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!