Bromfietser dodelijk aangereden

Een bromfietser is zaterdag, omstreeks 19:10 uur, na te zijn aangereden door een truck aan de Van Hattemweg, ter plaatse overleden. Gebleken is dat de bromfietser eerst een voetganger heeft aangereden en vanwege de botsing is hij op de rijbaan van de truck terechtgekomen. De achterwielen van de truck is over de bromfietser gereden. Nadat een ingeschakelde art de dood had vastgesteld werd het lijk naar het mortuarium afgevoerd. De voetgangers is lichtgewond. De bestuurder van de vrachtwagen is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Na afstemming met een lid van lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen. De politie van Lelydorp heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit Wanica. De verkeersbarometer is met deze dode gestegen naar 69.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!