Bovenverdieping woning afgebrand in Nickerie

Bovenverdieping woning afgebrand in Nickerie.1Zondagmorgen omstreeks half acht is de woning van de familie Rakidjo aan de Kerkhofweg in Nickerie gedeeltelijk afgebrand. De bovenverdieping van de hoogbouwwoning die was opgetrokken uit hout, is afgebrand. Volgens de eigenaar van de pand, Steven Rakidjo, was hij naar de winkel om wat inkopen te doen, toen zijn echtgenote hem belde om aan te geven dat er brand was in de woning. Hij geeft aan dat de brand is ontstaan in het plafond op de bovenverdieping van de woning. Al het inboedel dat zich op de bovenverdieping bevond, is afgebrand. De familie heeft niets kunnen redden. Rakidjo vertelt verder dat door kordaat optreden van de brandweer het gelukt is om het onderste gedeelte van de woning te redden. De woning werd bewoond door vier personen. De oorzaak van de brand is onbekend. Het pand is niet verzekerd tegen brand. De familie rekent in deze op steun van goedhartige Nickerianen voor de wederopbouw.

error: Kopiëren mag niet!