Bestuurder onder invloed ramt mast

bestuurder IMG-20141129-WA0007Een autobestuurder die vermoedelijk diep in het glaasje had gekeken, heeft in de voormiddag van zaterdag 29 november een elektriciteitsmast geramd. Dit verkeersongeval vond plaats op de kruising van de Welgedacht C-weg en de Santopolderweg. Inspecteur Iwan Bruce van Santo Boma geeft aan dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van alcohol zou hebben gereden. Ten gevolge hiervan heeft hij de controle over de besturing verloren. De politie heeft de brandweer ingeschakeld om de bekneld geraakte bestuurder uit zijn benarde situatie te bevrijden. Volgens brandweervoorlichter Dennis Snip waren twee brandweerwagens uitgerukt om erger te voorkomen. Het slachtoffer werd toen met een ziekenauto afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De betrokken wagen, een Toyota Vitz, is aanzienlijk beschadigd. Enkele omstanders die zich ter plaatse hadden verzameld, vertelden aan Dagblad Suriname dat de politie in de wagen een fles whisky heeft aangetroffen en de wagen sterk naar alcohol rook. De bestuurder is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Het betreft de 30-jarige J.C. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!