Personeel Esther Stichting legt werk neer

1 Personeel Esther Stichting legt werk neerOntevreden personeelsleden van de Esther Stichting hebben het werk gister neergelegd. De personeelsleden zijn moe van de gang van zaken binnen de stichting en dat de regering tot heden niet voor een adequate oplossing heeft gezorgd. Volgens de personeelsleden kampt de stichting met veel problemen en moet er nu een oplossing komen. Eén van de voornaamste problemen is het niet hebben van een directeur. Volgens de personeelsleden kunnen zij nergens terecht als een probleem zich mocht voordoen. De Esther Stichting zit bijkans 1½ jaar zonder een leiding, hebben daarnaast ook een personeelstekort, waardoor het werk steeds zwaarder wordt, deelden de ontevreden personeelsleden mee.
Volgens de werknemers heeft de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Alice Amafo, vaker werkbezoeken gebracht aan de stichting, maar ze vragen zich af waarom het zo lang duurt om tot een oplossing te geraken. ‘Sang hebi so gi a minister fu yepi oeng. Oeng weri kaba. Zolanga wang oplossing no kong wi e go doro nanga a actie, so wa wang, wang oplossing kan kong’, gilden de ontevreden personeelsleden. De krant heeft vooralsnog geen reactie van de bond kunnen krijgen.

error: Kopiëren mag niet!