Does Cabaret presenteert gratis voorstellingen

Does Cabaret, een combinatie van professionele komedianten, introduceert op 29 en 30 november, haar nieuwste voorstelling, genaamd ‘Delicatesse’. Dit is ontstaan uit hun liefde voor de natuur en eten in hun geliefd land Suriname. Does Cabaret geeft 2 exclusieve voorstellingen die gratis toegankelijk zijn voor het publiek. Op deze manier willen de leden van Does Cabaret ervoor zorgen dat zoveel mogelijk Surinamers meegenieten van de voorstelling en deelgenoot zijn van hun voorliefde voor de natuur en het eten in hun geliefd land Suriname. Het eerste optreden is vandaag in TBL Cinemas en de tweede is morgen in Viams’ Geusthouse te Nieuw-Amsterdam. Momenteel zijn ook de voorbereidingen gaande om ‘Delicatesse’ op een andere locatie exclusief en gratis aan te bieden aan het publiek.

error: Kopiëren mag niet!