Rudolph Zeeman: ‘Brunswijk heeft Stoelmanseiland altijd verwaarloosd’

1 Brunswijk heeft Stoelamseiland verwaarloodsBewoners van de benedenloop van de Marowijnerivier mogen bij de komende verkiezingen niet stemmen op de Abop. De partijvoorzitter, Ronnie Brunswijk, zou het Stoelmanseiland zwaar hebben verwaarloosd. Hoewel Stoelmanseiland tijdens de binnenlandse oorlog door ex-Jungle Commandoleider, als hoofdkwartier werd gebruikt, heeft hij nu als politicus in vooraanstaande positie niets gedaan aan lotsverbetering van het bewoners op Stoelmanseiland en de omgeving. Dit zegt BEP-parlementariër, Rudolph Zeeman. Volgens Zeeman klagen de bewoners over het stoppen van de vlieglijndienst tussen Paramaribo en Stoelmanseiland.
‘Deze lijndienst zou zijn verplaatst naar Godo-olo, waar de mensen het net als wij even hard nodig hebben’, zegt Zeeman. Verder is een plan om het ziekenhuis van Stoelmanseiland weer in haar oude glorie te brengen door de huidige regering straal genegeerd. ‘De zaak is nu gebracht naar een gezondheidscentrum, waarin mannen en vrouwen en kinderen op een grote zaal voor observatie worden opgenomen en behandeld’, zegt Zeeman. Zijn mening is dat Brunswijk zich moet schamen dat hij de mensen van de omgeving op de massameeting van afgelopen zondag te Stoelmanseiland heeft gevraagd om te stemmen op zijn partij. Tijdens de ressortvergadering van de BEP op Onafhankelijkheidsdag is aan het goed opgekomen publiek antwoord gegeven op vele vragen waarmee zij zat. De mensen wilden meer weten over zaken die door politieke tegenstanders in de media zijn opgeworpen. Zo zou volgens politici de BEP aan het doodbloeden zijn. De partijvoorzitter en een sterke delegatie hebben de vele onwaarheden ontbloot.

error: Kopiëren mag niet!