Leerling spuit pepperspray in gezicht onderdirecteur

Een leerling heeft woensdagavond aan de Leysweg de brutaliteit gehad om een onderdirecteur (OD) te bespuiten met pepperspray. Dit gebeurde nadat de OD de leerling had aangesproken over een parkeerplaats. Aan de leerling werd gevraagd om zijn wagen ergens anders te parkeren. Op een gegeven moment haalde de jongen een spuitbus uit zijn wagen tevoorschijn en spoot daarmee in het gezicht van de OD. Dit vertelt een informant aan Dagblad Suriname. Inspecteur Humprey Naarden van de pr-afdeling heeft hierover contact opgenomen met de leidinggevende van het bureau Uitvlugt. “Het is inderdaad zo dat een leerling van havo een docent met pepperspray heeft bespoten in het gelaat”, gaf Naarden hierna te kennen aan Dagblad Suriname. Na de daad is de jongen gevlucht en heeft zich tot nu toe buiten de arm van de politie kunnen houden. Volgens Naarden is het slachtoffer met een politiewagen afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De docent is na behandeling heengezonden. De verdachte wordt ter zake mishandeling opgespoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!