Kunstgrasveld voor Winti-Wai

FrontfotoEen historische dag was het gisteren voor Winti-Wai. Helemaal midden in de woonwijk, aan de Voltzbergstraat, is een compleet kunstgrasveld met omrastering in gebruik genomen. Dit project is tot stand gekomen uit het Sportontwikkelingsfonds Suriname, beter bekend als het Staatsolie Sportfonds. President Desi Bouterse zou hoofdgast zijn, maar na urenlang wachten kreeg men het bericht dat hij verhinderd was. Zijn NDP-partner Ramon Abrahams, Sportminister Ismanto Adna en Staatsolie-directeur Marc Waaldijk verrichtten de opening in de regen. Voor de openingsceremonie mochten de kinderen uit buurt alvast genieten van het kunstgrasveld onder begeleiding van het korps KNVB-trainers in Suriname. Suriprof en KNVB-trainer Arron Winter had de leiding bij dit gedeelte. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!