Winkelier Carolina mishandeld en beroofd

Een winkelier te Carolina in het ressort Paranam is woensdagochtend slachtoffer geworden van een roofoverval. Vijf criminelen zijn middels braak via een raam de woning annex winkel binnen gedrongen. Op dat moment lag de winkelier samen met zijn echtgenote en een dochtertje te slapen. Op een gegeven moment voelde de winkelier een slag aan zijn hoofd en schrok wakker. De overvallers hebben hem met de kolf van een geweer een slag toegebracht. Zij maakten onder bedreiging een geldbedrag groot SRD 10.000 en een onbekend aantal opwaardeerkaarten buit. Na de daad probeerden de rovers met het bestelbusje van de winkelier weg te rijden, maar niet ver van de winkel is de wagen defect geraakt. De daders hebben toen de wagen onbeheerd achtergelaten en zijn te voet gevlucht. De verwonde winkelier zocht omstreeks 03.00 uur hulp bij de buren. Deze hebben de politie ingeschakeld. Volgens de vrouw waren vijf mannen het huis binnengedrongen van wie drie gewapend. De slachtoffers waren bang dat zij mishandeld zouden worden en hebben uit vrees alle waardevolle bezittingen aan de daders afgestaan. De winkelierster en haar dochter zijn ongedeerd gebleven. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!